Voor zakelijk leasen
kiest u Hefboom

Wist u dat Nederlanders gemiddeld 35 kilometer per dag in de auto zitten? Dit komt neer op een volle maand per jaar. Zoals u begrijpt is comfort en veiligheid daarom ontzettend belangrijk. Bij Hefboom begrijpen wij dit en daarom bieden wij u iedere gewenste auto uit ons bijzondere assortiment, denken we out of the box voor het vinden van oplossingen en maken we alles mogelijk. Zodat u en uw werknemers wegrijden in een veilige, comfortabele en aantrekkelijke leaseauto.

Expert Expert

Wij ontzorgen u in het
zakelijke leaseproces

Expert

Bent u als werkgever op zoek naar de beste zakelijke leaseauto’s voor uw medewerkers? Dan bent u bij Hefboom aan het juiste adres. Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat het regelen hiervan gemakkelijk en snel moet verlopen. Daar helpen wij u bij, door deze tijdrovende taak uit handen te nemen. Samen bespreken we de wensen en eisen die u heeft en wij zoeken aan de hand hiervan naar iedere gewenste leaseauto. Zo kunt u vertrouwen op een goed leasecontract met voordelige voorwaarden en tevreden werknemers.

Maatwerk Maatwerk

Zakelijk leaseaanbod op maat

Maatwerk

Groot, klein, duurzaam, snel, uniek, ruim elektrisch. Lease precies zoals u wilt. Dit kunnen wij u bieden, doordat wij onze auto’s direct inkopen bij fabrikanten en dealers. Hierdoor beschikken wij over een bijzonder assortiment en kunnen we iedere gewenste auto voor u vinden om zakelijk te leasen. Geef uw wensen aan ons door en samen zoeken wij naar de auto die hier het beste op aansluit.