Bij Hefboom kennen ze je bij naam

Luke Dircken - -

Luke Dircken leaset ruim drie jaar zakelijk bij Hefboom. De persoonlijke communicatie, het grote aanbod en de flexibele samenwerking zijn een van de redenen waarom Luke gekozen heeft voor Hefboom als leasemaatschappij.

Groot aanbod zakelijke leaseauto’s

Luke: “Hefboom heeft een groot aanbod auto’s op voorraad, waarvan je met sommige auto’s morgen al weg kunt rijden. Ook zit Hefboom niet vast aan bepaalde merken, waardoor de keuze veel groter is dan bij diverse andere leasemaatschappijen. Wie op zoek is naar een bijzondere auto – die niet op veel plekken verkrijgbaar is – is bij Hefboom op de goede plek. Hefboom zit er bovenop, waardoor auto’s veel sneller beschikbaar zijn dan wanneer je zelf op zoek gaat. Het aanbod wordt altijd afgestemd per persoon en auto’s worden speciaal ingekocht voor wie dat wil. ” 

‘Ze kennen je bij naam’ 

Niet alleen het aanbod heeft ervoor gezorgd dat Luke een leasecontract bij ons afsloot. “Heel belangrijk voor mij is de communicatie. Persoonlijk, direct, flexibel en een vast contactpersoon. Dat is bij grotere leasemaatschappijen wel anders. Nico van Hefboom weet waar hij het over heeft, is op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen én kent zijn klanten bij naam. Er wordt altijd meegedacht en gezocht naar de best passende oplossing. Bij onderhoud en schade wordt er snel geschakeld, zodat je weer snel op weg bent.”

Opel Grandland X

Luke leaset de Opel Grandland X nu ruim drie jaar. De auto pas perfect bij hem. “Momenteel past de auto nog in mijn situatie. Mocht dit in de toekomst veranderen, ben ik overtuigd dat Hefboom de best passende auto weet te vinden.“