Overtuigd van elektrisch rijden

Estelle de Beus-Hellendoorn - SALUS

Estelle de Beus-Hellendoorn heeft al jaren een eigen bedrijf en heeft in haar rol veel klantcontact. Goed voor de dag komen met een kwalitatieve en betrouwbare auto is voor haar belangrijk. Ze is volledig overtuigd van elektrisch rijden en zakelijk leasen bij Hefboom. Na ruim drie jaar in een Tesla te hebben gereden, gaat ze binnenkort terug naar haar favoriete automerk: BMW. Estelle deelt graag haar ervaring met Hefboom.

Voordelen elektrisch leasen bij Hefboom

Estelle: “Ik heb altijd zakelijk geleased en zat voorheen bij een andere leasemaatschappij. Maar er zitten zoveel voordelen aan leasen bij Hefboom, dat ik ben overgestapt. Ik ben vanaf het begin klant bij Hefboom, dat is nu zo’n drie jaar. De communicatie met Hefboom is persoonlijk, direct en door de korte lijntjes kunnen ze heel snel schakelen. Het is een klein team maar met een groot wagenpark. Ik vind de persoonlijke benadering heel prettig.”

Elektrisch rijden: nooit meer iets anders

Estelle was toen ze bij Hefboom kwam nog niet volledig overtuigd van de voordelen van elektrisch rijden. Hefboom heeft dé geschikte auto voor haar gevonden mét een passende actieradius. “Ik had wel twijfels over elektrisch leasen. Ik ben veel onderweg dus de auto moet wel veel kilometers kunnen maken. Hefboom kwam met de Tesla Model 3. Een volledig elektrische auto met een actieradius van 500 kilometer. Veel meer dan andere elektrische auto’s destijds, die hadden een actieradius van ongeveer 200 kilometer. Het is een fantastische auto die goed bij mij past. Sterker nog, ik ga nooit meer terug naar een 100% benzine auto.” 

Persoonlijke benadering, onderhoudsgemak en snelle service

Estelle ervaart veel voordelen aan elektrisch leasen bij Hefboom. De snelle service, de proactieve en persoonlijke benadering, maar ook het onderhoudsgemak en de aantrekkelijke prijzen hebben haar overtuigd over te stappen. “Ik heb één keer wat gehad met de Tesla. De lampen bleven toen telkens branden. Ik belde Nico van Hefboom en binnen twee dagen stond het Tesla-reparatie team voor de deur. Super snelle service. Dat is ook een voordeel aan elektrisch rijden, er is een stuk minder onderhoud nodig. Daardoor is er ook een lager maandbedrag. Alleen de banden hoeven eens in de zoveel tijd vervangen te worden. Daarnaast heeft Hefboom hele aantrekkelijke prijzen.

Terug naar BMW, maar wél elektrisch

Na ruim drie jaar in een Tesla rijden, rijdt Estelle binnenkort weer in een BMW. “Volgende maand komt mijn nieuwe auto, de BMW i4. Ook volledig elektrisch. Hefboom kwam zelf met het initiatief voor een nieuwe auto. Ik heb altijd BMW gereden, met even een afslag naar de Tesla, en wilde graag ooit weer terug. Maar ze kwamen er uit zichzelf al mee, wat echt super fijn is. Zo heb ik namelijk een veel kortere wachttijd, de auto was binnen vier maanden al beschikbaar. Als ik het zelf uit had gezocht, had ik de auto pas over een jaar gehad.”