over Hefboom

Uw vaste partner voor
zakelijk leasen

Maak kennis met Hefboom, uw partner voor zakelijk leasen. Wij helpen u bij het vinden van de geschikte leaseauto voor uw werknemers. Als werkgever kunt u deze tijdrovende klus uit handen geven en wij zorgen er voor dat uw personeel de leaseauto’s krijgen die zij verdienen. Dit doen we met persoonlijke aandacht en een bijzonder assortiment. Uw werknemers rijden bij ons direct weg in hun nieuwe leaseauto én het kost u een stuk minder tijd. Win-win.

Passie voor auto’s

Hefboom is een jonge organisatie met een passie voor auto’s en alles wat daarbij komt kijken! Onze kennis en ervaring zetten wij in om de beste match voor u te vinden. Uw tevredenheid vinden wij het belangrijkst, dus wij zullen er alles aan doen dit te realiseren. Bij ons kunt u iedere gewenste auto leasen, doordat wij onze auto’s persoonlijk inkopen bij de dealer of fabrikant. Alles is dus mogelijk, wij zorgen dat het kan.

Het beste advies voor u als werkgever

Zoekt u leaseauto’s voor uw personeel? Dan bent u bij Hefboom aan het juiste adres. Wij kunnen uw wagenpark voor u beheren, waardoor u niet alleen de tijdrovende klus van het regelen van leaseauto’s uit handen geeft, maar ook het verdere beheer hiervan. Zo kunt u zich richten op de zaken die echt belangrijk zijn binnen uw organisatie.

Voor iedereen een passende leaseauto

Bij Hefboom zorgen we voor een passende leaseauto voor u en uw werknemers. Of u nu op zoek bent naar een comfortabele gezinsauto, een elektrische leaseauto of een praktische bedrijfswagen? Hefboom heeft het voor u. Ons bijzondere assortiment zorgt ervoor dat wij iedere gewenste leaseauto voor u kunnen regelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.