Mustang Mach-e zakelijk leasen

Zoekt u een robuuste elektrische auto? Een alleskunner? Een auto waarmee u meer dan 450 kilometer op één laadbeurt kunt rijden? Kies dan voor de Ford Mustang Mach-E.

Daarom kiest u voor Hefboom

 • Voordelige voorwaarden
 • Direct rijden
 • De beste service
 • Geen kleine lettertjes

Mustang Mach-E: Fords eerste elektrische SUV

De Mach-E is de eerste elektrische Mustang die Ford heeft ontwikkeld. Deze sportieve cross-over is voor Ford een begin in het elektrische tijdperk en gaat de concurrentie aan met onder andere Tesla, Volkswagen en Škoda. 

Met deze Mach-e rijdt je onder de juiste omstandigheden 450 kilometer op een volle accu. Het rijbereik is natuurlijk een indicatie en hangt af van verschillende omstandigheden zoals weer en het rijgedrag van de bestuurder. Dit rijbereik is te danken aan de accu van 75 kWh. Daarnaast is de Mach-e Extended Range RWD beschikbaar met een grotere accu van maar liefst 98 kWh.

Rijbeleving van de Mach-E

De Mustang Mach-e is een ruime elektrische SUV die uitgerust is met vele standaard opties. De auto heeft een speels karakter en een sportieve rijgedrag. Tijdens het rijden is het mogelijk om de rijmodus te veranderen. Er zijn drie verschillende rijmodi; Active, Whisper en Untamed.

Elke modus onderscheid zich met verschillende instellingen om zo de rijbeleving aan te passen. De Active-modus is de perfecte keuze voor dagelijks gebruik. Het levert een naadloze mix van volledig elektrische rust met kenmerkende Mustang-prestaties. De besturing, elektronische stabiliteitscontrole en gashendel worden uitgebalanceerd voor een comfortabele en toch plezierige rit.

Als u de spanning wilt verhogen, kunt u overschakelen naar de Untamed-modus. Hierdoor gaat de Mustang Mach-E tot het uiterste; het aanscherpen van de besturing, de gasrespons verbeteren en je hebt zelfs het gevoel dat je terugschakelt bij het afremmen. Naast deze optimale prestaties geniet u binnenin van een versterkt geluid en sportieve oranje verlichting.

Voor een rustigere rijervaring geeft de Whisper-modus een lichtere besturing en vermindert het reactievermogen van het gaspedaal. Sfeerverlichting en verminderde interieurgeluiden maken dit de meest ontspannende manier om van de Mustang Mach-E te genieten.

Welke modus u ook kiest, de Mustang Mach-E levert de ultieme volledig elektrische rijervaring. 

Mustang Mach-E zakelijk leasen

Wilt u de Mustang Mach-E zakelijk leasen? Dat kan bij Hefboom! Wij kunnen momenteel deze Mach-E uit onze voorraad leveren. U kunt dus direct wegrijden met deze robuuste Mustang en genieten van de vele voordelen die elektrisch rijden met zich meebrengt.

Bij Hefboom bekijken we, samen met u, welke uitvoering het beste bij uw wensen past. Daarnaast stellen we uw leaseovereenkomst op maat voor u op. Zo weet u zeker dat u de beste leasedeal heeft voor zorgeloos rijplezier!

Zoekt u een alternatief? Kijk dan eens naar de Škoda ENYAQDe Škoda ENYAQ iV maakt elektrisch rijden niet alleen aantrekkelijk voor stadsbewoners die dichtbij huis rijden, maar ook voor gezinnen en zakelijke rijders die vaak wat grotere afstanden afleggen en die hoge eisen stellen aan het comfort en het formaat van de auto. De Skoda ENYAQ iV is een fullsize elektrische SUV met vele standaard opties.

Mustang Mach-e aanbod

 • Ford Mustang Mach-E 75 kWh Lucid Red

  75 kWh 269 pk elektrisch

  € 825,- Vanaf p/m
  excl. BTW

  Maak kennis met de Mustang Mach-E: Fords eerste volledig elektrische SUV. Prachtig vormgegeven ontwerp, geavanceerde technologieën en een elektrisch rijbereik van 450 kilometer.

 • Ford Mustang Mach-E 75 kWh Star White

  75 kWh 269 pk elektrisch

  € 825,- Vanaf p/m
  excl. BTW

  Maak kennis met de Mustang Mach-E: Fords eerste volledig elektrische SUV. Prachtig vormgegeven ontwerp, geavanceerde technologieën en een elektrisch rijbereik van 450 kilometer.