Cupra Born leasen

De CUPRA Born is een geboren alleskunner. Volledig elektrisch, vol kracht en onmiskenbaar CUPRA.

Daarom kiest u voor Hefboom

  • Voordelige voorwaarden
  • Direct rijden
  • De beste service
  • Geen kleine lettertjes

De Cupra Born, een sportieve Volkswagen ID.3

De meeste mensen kennen de Volkswagen ID.3 nu wel. De Cupra Born is eigenlijk de sportieve broer van de ID.3. De Born is het eerste volledig elektrische model van het merk Cupra. Het merk ken je wellicht als het sportieve sub-label van Seat, maar inmiddels is het een wel bekend sub-merk van de Volkswagen Group.

Standaard is de Born uitgerust met een sportonderstel, verwarmde kuipstoelen en lichtmetalen velgen.

Sportief uiterlijk

Het uiterlijk van de Cupra zegt het eigenlijk al. De Born is een sportieve auto met een knipoog naar duurzaamheid. Het merk wil met de Born een middenweg bewandelen: wél de emotie die men associeert met sportwagens, maar niet de extreem hoge prijzen.

Om de actieradius van de Born te vergroten speelde de aerodynamica een grote rol in het ontwerp. Zo heeft het geen traditionele grille, maar instroomopeningen onder de neus om de batterijen goed te koelen.

100% elektrisch

De CUPRA Born is aangedreven door een 204 pk sterke elektromotor en heeft een actieradius van 407 kilometer. Met een elektrische motor staat niets jou in de weg om op avontuur te gaan en rijd je ook nog eens emissievrij.

Sportief rijden

Elektrisch rijden saai? Niet met de CUPRA Born. Van 0 naar 100 km/h in 7 seconden en een sportieve wegligging dankzij het sportonderstel. De Born bewijst dat elektrisch rijden uw adrenaline een krachtige boost geeft. Bij CUPRA verleggen ze grenzen als het gaat om passie, kracht en performance.

Wordt de Cupra Born uw volgende lease auto? Bij Hefboom kunt u de Born direct rijden! Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Cupra aanbod:

  • Momenteel zijn er geen items aanwezig.

Bijtelling

Als u meer dan 500 km per jaar privé met een auto van de zaak rijdt, krijgt u te maken met bijtelling. Hierbij wordt een percentage van de cataloguswaarde van de auto bij uw bruto inkomen opgeteld en daar betaalt u vervolgens belasting over. Het standaardpercentage bedraagt 22% sinds 1-1-2017, maar de overheid stimuleert het zakelijk rijden van elektrische auto’s door een korting op het basispercentage te geven. Hier zit echter een maximum aan. Over de fiscale waarde van de auto boven dit maximum betaalt u de normale 22% bijtelling.

We helpen u graag verder!

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.