Een leaseauto voor
ieder bedrijf

Heeft u een bedrijfswagen nodig voor uw onderneming? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u wilt dat deze veilig en comfortabel is voor u of uw werknemers. Daarnaast dient de auto ook over voldoende ruimte te beschikken voor de materialen en werktuigen die uw medewerkers bij zich hebben. Bij Hefboom zorgen we voor iedere gewenste bedrijfswagen door ons bijzondere assortiment aan leaseauto’s.

Bedrijfswagen
financieel voordeel

Het leasen van bedrijfswagens voor uw onderneming brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst scheelt het u een grote investering wanneer u de bedrijfswagen niet zelf aanschaft. Ook komt u niet voor onverwachte onderhouds- of reparatiekosten te staan. Wanneer u de auto’s least, betaalt u een vast bedrag per maand. Hierin zijn verschillende zaken opgenomen, zoals wegenbelasting, afschrijving, onderhoud en garagekosten. Ook is er de mogelijkheid om een autoverzekering af te sluiten binnen het leasecontract, zodat u zelfs hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Bedrijfswagen
promotie

Hoe fijn is het als de bedrijfswagens die rondrijden voor uw bedrijf gelijk de naam verspreiden? Dit kunt u regelen door de auto’s te voorzien van belettering, bestickering of carwrap. Bij dat laatste wordt de auto ingepakt in een speciale folie. Door gebruik te maken van een van deze mogelijkheden kunt u de auto’s voorzien van uw bedrijfslogo, de bedrijfsnaam en de bedrijfskleuren.

Heeft u interesse in deze vorm van promotie? Hefboom denkt graag met u mee en daarom bieden wij aan om de organisatie van deze klus uit handen te nemen tegen een vergoeding of meerprijs. Door out of the box te denken zorgen wij dat alles mogelijk is.

Bedrijfswagen
op maat

Bij Hefboom hebben we een ruim aanbod aan bedrijfswagens die u kunt leasen voor uw onderneming. Na het sluiten van de deal rijdt u bij ons altijd direct weg met de bedrijfswagen. Geen kleine lettertjes, maar voordelige voorwaarden en een persoonlijke service. Zit uw perfecte bedrijfswagen niet tussen ons aanbod? Geef dan uw wensen aan ons door, zodat we direct op zoek kunnen naar de bedrijfswagen die aansluit bij u.

Wagenpark door Hefboom
laten beheren

Ook dat is mogelijk bij Hefboom Automotive. Alles wordt voor u geregeld, van aankoop tot beheer en van verzekering tot administratieve werkzaamheden. Wanneer u uw wagenpark laat beheren door Hefboom, bent u echt volledig ontzorgt.

Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden van Hefboom te bespreken.

  • Direct rijden

  • Voordelige voorwaarden

  • Hoge service